Ha det gøy – lagutvikling og lek

Åzen

En kreativ og mental reise, mer enn en fysisk utfordring. Vi deler inn i lag som skal finne frem til poster med kreative utfordringer. Dere vil bli utfordret på samarbeid om uvante oppgaver, styrke båndene i teamet og ha det gøy underveis. Gode hjelpere er aldri langt unna. Senere har vi en morsom oppsummering og visning av resultatene. Dette er vår mest populære teambyggingaktivitet.

Åstjernutfordringen

Her vil flere lag konkurrere mot hverandre i oppgaver som utfordrer hodet, koordinasjon, logikk og samarbeid. Oppgavene går på tid, og det laget som samarbeider best, og løser oppgavene raskest, vinner.

Hvem er i kofferten?

Gruppen deles inn i lag der hver gruppe får utdelt en koffert med uventet innhold. Personen «K» skal steg for steg skapes, og gruppen må løse artige utfordringer på veien. Etterpå presenter gruppen resultatet for hverandre igjennom karakterbeskrivelser, små kunstverk og uhøytidelig fremførelse.

Natur-rebus

Kombiner en tur i skogen med kunnskap om naturen rundt dere.

Ha det gøy på truge- og aketur

Ta et akebrett under armen og gå opp i lia, utenfor sporet, på truger. På vei ned går det mye fortere!

Kanopadling

Finn roen på vannet i en kano, og opplev det rike fuglelivet på og rundt Åstjernet.

Bueskyting

Prøv dere på tradisjonell langbueskyting. Passer best i kombinasjon med en annen aktivitet.

Hundekjøring

En fantastisk opplevelse, men dette er en aktivitet som er svært avhengig av vær og føre, samt tilgang på instruktører. Tilbys til grupper fra 8 pers og oppover.

Ha det gøy med improteater

Lær, og le på deg magekrampe, sammen med våre instruktører i verdens morsomste teatersport, improvisasjonsteater. Hva skjer når du må si «ja, og» til alt du blir konfrontert med? I denne verden kan du være akkurat så spontan, kreativ og leken som du selv vil, og da kan man dra galskapen ganske langt, og kanskje er det noe positivt medmenneskelig å lære av dette også. Passer utmerket som teambygging for bedrifter og grupper.