Ha det gøy – lagutvikling og lek

Åzen

En kreativ og mental reise, mer enn en fysisk utfordring, ute i skogen. Vi deler inn i lag som skal finne frem til poster med kreative utfordringer. Dere vil bli utfordret på samarbeid om uvante oppgaver, styrke båndene i teamet og ha det gøy underveis. Gode hjelpere er aldri langt unna. Senere har vi en morsom oppsummering og visning av resultatene. Dette er vår mest populære teambyggingaktivitet.

Åstjernutfordringen

Her vil flere lag konkurrere mot hverandre i oppgaver som utfordrer hodet, koordinasjon, logikk og samarbeid. Oppgavene går på tid, og det laget som samarbeider best, og løser oppgavene raskest, vinner.

Hundekjøring

Bli med på en uforglemmelig tur med hundespann inn i de vakre omgivelsene rundt Åstjern. Kjenn på farten når ti lykkelige hunder får gjøre det de elsker høyest, og nyt den beroligende lyden av knirkende snø og tassende poter. Turen kombineres gjerne med bålkos, eller kanskje en utsøkt 4-retters middag og overnatting?
Tilbudet er avhengig av vær og føre, samt tilgang på instruktører. Tilbys til grupper fra 8 pers og oppover.

Hvem er i kofferten?

Gruppen deles inn i lag der hver gruppe får utdelt en koffert med uventet innhold. Personen «K» skal steg for steg skapes, og gruppen må løse artige utfordringer på veien. Etterpå presenter gruppen resultatet for hverandre igjennom karakterbeskrivelser, små kunstverk og uhøytidelig fremførelse.

Ha det gøy på trugetur

Opplev skogen på sitt vakreste, på trugetur i snødekket natur. Du krysser dyrespor over alt, og kanskje får vi øye på en orrfugl eller tiur. På kveldstid bruker vi hodelykt eller fakler. Ta et akebrett under armen og gå opp i lia, utenfor sporet, på truger. På vei ned går det mye fortere. Og maten – den spiser vi selvfølgelig ved bålet!

Vi tilbyr også andre aktiviteter, som:

  • Natur-rebus
  • Kanopadling
  • Langbueskyting
  • Improteater