Åstjern
  • OPPHOLD
    • Vilkår
    • Husene
    • Utstyr
    • Kjekt å vite
    • Avbestillingsvilkår
  • BEDRIFT/SEMINAR
  • GRUPPER/SELVHUSHOLD
  • AKTIVITETER
    • Ha det gøy – lagutvikling og lek
    • Lær mer – kunnskap og kurs
    • Ro ned – underholdning og kos
  • MAT&DRIKKE
  • LAVVOEN
  • OM ÅSTJERN
    • Kontakt
    • Disse møter du
    • Partnere
    • De firbeinte
    • Åstjernhistorien
    • Veibeskrivelse
    • Kjøreavstander
  • Søk
  • Menu Menu

Vi serverer dere utsøkt mat – på ekte

Med lokale og økologiske råvarer legger vi litt ekstra i hver eneste tallerken vi serverer.

Vi kaller det mat på ekte.

Mat for alle sansene

Mat er noe av det viktigste vi jobber med. Vår enkle matfilosofi er å servere retter som vi selv elsker å spise. Åstjern har også en variert vinkjeller, og alt drikke som serveres er nøye tilpasset kveldens retter.

Selskapsmeny med lam

SALT KYSS
Lokal spekemat med urterømme og brødfingre
GULT SJOKK
Suppe på ovnsbakte grønnsaker med ingefær og appelsin, og hjemmebakt brytebrød
ULL PÅ SKOGEN
Filet av økologisk lam med rødvinssaus, marinert brokkoli, pastinakkrem og timianpotet
POMPØS PUDDING
Panna cotta med lakris, pasjonsfrukt og hvit sjokolade

Selskapsmeny med reinsdyr

ØR RETT
Akevittgravet ørret, røkt majones, ishavsrogn og vaktelegg
SKOGENS GULL
Kremet soppsuppe med hvitvin og trøffelolje, og hjemmebakt basilikumbrød
HIMMELREIN
Smørkonfitert filet av reinsdyr, karamellisert fløtesaus, kremet kål, tyttebærpære, asparges og ripsgelé
TERTEFIN
Søt og frisk sitronterte med bær og granskuddsirup

Selskapsmeny med fasan

BIEBRIE
Bakt ost, nøtter, tranebær og plommehonning
GRØNNE GLEDER
Kremet suppe på de fineste erter, soppolje, norsk cheddar og hjemmebakt basilikumbrød
FY FASAN
Fasan med plomme- og rødvinsaus, kremet kål, rødbetstappe, asparges og ripsgelé
TILSLØRTE SKOGSPIKER
Pisket yoghurt med eplekompott, eplesirup og smuldretopping

Vi tilbyr tilpassede øl- og vinpakker.
Åstjern har skjenkebevilling og drikke kjøpes på stedet ved servering.

Kombiner gjerne matopplevelser med aktiviteter.

Send oss en forespørsel
Alt av bakverk på Åstjern er hjemmebakt. Foto Lise von Krogh Elgburger med deilig tilbehør. Foto Lise von Krogh Økologisk lammeskank med enkelt, men nydelig, tilbehør. Foto Lise von Krogh Suppe på ovnsbakte grønnsaker. Foto Lise von Krogh Høstet fra skogen og hagen. Foto Lise von Krogh Søt og syrlig sitronterte. Foto Lise von Krogh Vegatarskive full av herlige smaker. Foto Lise von Krogh

Ta kontakt for tilbud og informasjon

Epost til post@aastjern.no

Eystein på 905 86 868

Åstjern AS

Åstjerntunet, 2760 Brandbu
Pb 120, 2712 Brandbu
Org.nr. 814580482
Konto: 2020.34.25474
Vipps: 108429

Google-maps-link

Veibeskrivelse

Sørfra: Kjør rv 4 nordover, forbi Gran. Kjør ca 5 km, ta av fra rv 4 mot Brandbu, følg rv 34, Røykenviklinna. Ta av til Brandbu sentrum. Ved Europris står det skilt til Åstjern (11 km), opp Kjølvegen.

Følg Kjølvegen, kjør under jernbanen (NB maks høyde 3,6 meter). Ta til venstre (skiltet) der asfalten og bebyggelsen slutter, ca 4 km fra sentrum.

Kjør til du ser noen brune hus på høyre side, ca 7 km fra siste skilt. Fremme.

Nordfra: Kjør rv 4 sørover, forbi Eina. Ta av fra rv 4 mot Åstjern (skiltet), i sørenden av Einafjorden.
Følg Einastranda i ca 2 km. Ta til venstre (skiltet).

Kjør ca 5 km. Ta til venstre (skiltet). Kjør 500 meter. Ta til venstre. Fremme.

  • Facebook

  • Instagram

  • Nyhetsbrev

© Kopirett - Åstjern - Enfold Theme by Kriesi
  • OPPHOLD
  • BEDRIFT/SEMINAR
  • GRUPPER/SELVHUSHOLD
  • AKTIVITETER
  • MAT&DRIKKE
  • LAVVOEN
  • OM ÅSTJERN
Scroll to top