Ro ned – underholdning og kos

Kennelbesøk

På Åstjern har vi en gjeng med hyggelige og sosiale huskyer. Bli med på kennelbesøk og få fortellinger om hundekjøring og trekkhunder, samt masse hundekos. Hvis gruppen ønsker, kan vi sele på og gå en hyggelig tur i skogen med hundene etterpå.

Naturkviss

Vet du hvilke rovdyr som er rødlistet i Norge? Eller hvem som sa “Giv mig vinter, giv mig hunde – så kan I beholde resten”? Da får ditt lag poeng i Åstjerns egen naturkviss – uhøytidelig og morsomt. Arrangeres som oftest ute i det fri.

Underholdning

Vi har gode kontakter og kan være behjelpelige med å skaffe gode artister til minikonsert, en trubadur eller et humorinnslag.

Ro ned med kino og popkorn

Vi rigger til hyggelig kino, med reinskinn på gulvet og gode stoler, i skolestua eller lavvoen. Brus og popkorn er en selvfølge.

Eller: bare ta en tur

I nærområdet kan du nyte flotte friluftsområder, med Åstjernet og badeplass like i nærheten. Man har lett tilgang til merkede skiløyper og hundeløyper vinterstid, og sykkelruter og turstier om sommeren. Her er det mange muligheter for å bedrive aktiviteter på egen hånd. Hvis du lurer på hvor det er skiløyper i området, kan du sjekke Skiforeningens løypekart (søk på Høgkorsplassen) og på Øståsen skiløyper er det løypekart med preppestatus.