Med blikket rettet fremover

Det er vanskelig og stille tider for reiselivet, så også for Åstjern. Men det er noen lyspunkter. Vi velger å ha blikket rettet fremover og forbereder oss ved å utvikle dette unike stedet. Åstjern skal bli mer attraktivt og mer tilgjengelig. 

I begynnelsen av februar 2021 fikk vi den glade beskjeden om at Åstjern er tildelt 340.000,- fra Innovasjon Norge. Vår søknad handlet om å videreutvikle vårt prosjekt “Nære naturopplevelser” på Åstjern. I høst fikk vi også støtte til dette prosjektet fra Gran kommune, som var tildelt statlige Corona-midler til næringsutvikling.

Tildelingen fra Innovasjon Norge skal brukes til et forprosjekt for utvikling av området rundt vannet. Dette kan bli spektakulært, eksklusivt og brukervennlig for mange.

I denne fasen utvikler vi også flere utendørsaktiviteter, bedrer bo- og sanitærforholdene, og styrker bedriften i kraft av interne prosesser.

Vi lover med andre ord å komme sterkere tilbake. Vi sees!

Bildet under: Skjermdump fra avisa Hadeland. I pressemeldingen fra Nærings- og fiskeridepartementet sier næringsminister Iselin Nybø: – Jeg vil gratulere Åstjern hyttetun med tilsagn om 339.300 kroner. Dette viser at de klarer å tenke nytt i en vanskelig situasjon og gjør at de kan tilpasse seg smitteverntiltak og endringer i markedet framover.